MISIUNE
Specchiasol este un lider în producția de fitoterapeutice și fitocosmetice. Grație celor peste patruzeci de ani de experiență și cercetare , Specchiasol este un punct de referință în domeniu.Prin activatatea sa contribuie la răspândirea culturii despe bunăstare   și fitoterapie.

Valori

Tradiție

În modul în care este formulat un produs Specchiasol puteți citi viziunea fondatorului său: cultura de medicina pe bază de plante, care este tradus din cultivarea unei mici semințe, unică, la utilizarea sa pentru formularea unui supliment, un produs cosmetic , un ceai de plante.

 

Inovatie:

Inovaţia este cheia succesului nostru. Folosim tehnici de cercetare de ultimă generaţie pentru a dezvolta produsele noastre. Căutăm şi susţinem noi idei şi tendinţe. Pe parcursul acestor 40 ani, Specchiasol a lucrat în fiecare zi la căutarea de noi obiective și noi orizonturi, fiind protagonista priorităților importante.

Performanță și orientare către clienti:

Pentru a fi cel mai bun este nevoie de dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Prin activitatea sa, Specchiasol identifica si intelege necesitățile consumatorului si propune soluții complete și inovative de medicina naturală, intr-un mod responsabil. Oferim consumatorilor noștri produse fitoterapeutice de cea mai bună calitate.