Se arată 1–10 din 98 de rezultate

Aeris

AERIS Supliment alimentar Greutate netă: 10,50 g 30 capsule Supliment alimentar pe bază de Cărbune vegetal, Fenicul, Roiniță, Anason și Coriandru. Feniculul și Roinița contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal. Anasonul, Feniculul și Coriandrul contribuie la eliminarea disconfortului gastrointestinal Ingrediente: cărbune vegetal; capsulă (gelatină); agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract apos (maltodextrină) din fructe de Fenicul/Foeniculum vulgare var. dulce, standardizat la 0,5% ulei esențial; extract etanolic (maltodextrină, dioxid de siliciu) din frunze de Roiniță/Melissa officinalis, standardizat la 4% acid rozmarinic; gluconat de mangan; agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu; ulei esențial din fructe de Fenicul/Foeniculum vulgare; ulei esențial din fructe de Anason (Pimpinella anisum); ulei esențial din fructe de Coriandru (Coriandrum sativum); ulei esențial din coajă de Lămâie (Citrus limon).
INGREDIENTE 3 capsule %VNR*
Cărbune vegetal 315 mg -
Extract de Fenicul Cu ulei esențial 140,40 mg 0,70 mg -
Extract de Roiniță Cu acid rozmarinic 90 mg 3,60 mg -
Ulei esențial de Fenicul 5,30 mg -
Ulei esențial de Anason 3,60 mg -
Ulei esențial de Coriandru 3,20 mg -
Ulei esențial de Lămâie 3,00 mg -
Mangan 2,20 mg 110% NRV
*VNR - Valori Nutriționale de Referință, cf. Regulament 1169/2011   Mod de utilizare: Copii peste 6 ani: 1-2 capsule/zi Copii peste 12 ani si adulți: 2-3 capsule/zi   A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Datorită prezenței cărbunelui vegetal, materiile fecale se pot colora în negru, iar alte medicamente se vor administra la minim 2 ore distanță A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (lună, an). Lot: vezi ambalaj. Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SC SPECCHIASOL ROMANIA SRL, jud. Iași, Loc. Iași, Str. Amurgului nr. 8 Produs notificat de SNPMAPS AA9284/2016 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, tel.: 026/ 854 72 30  
Citește mai mult

Aeris Picaturi

Ingrediente: apă; indulcitori: fructoză, steviol glicozide (din frunze de Stevia rebaudiana); extract hidroalcoolic 1-2:1 (maltodextrina din grau 50%) din flori de Musetel (Matricaria chamomilla), cu 0,3% apigenine; extract apos 4:1 (30% maltodextrina din porumb) din fructe de Chimen (Carum carvi); extract alcoolic (maltodextrina, dioxid de siliciu) din frunze de Roinita (Melissa officinalis), cu 4% acid rozmarinic; extract apos (sirop de glucoza) din flori de Musetel (Matricaria chamomilla); conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; acidifiant: acid citric anhidru. Aeris picături conține extracte care susțin digestia și ajută la eliminarea gazelor și la reglarea  motilității gastrointestinale.
  • Mușețel: favorizează digestia și eliminarea gazelor, relaxând musculatura stomacului și a intestinului.
  • Roinița: reglează motilitatea gastrointestinală, favorizează eliminarea gazelor și are acțiune calmantă asupra sistemului nervos central.
  • Chimen: favorizează digestia și eliminarea gazelor, reglează motilitatea gastrointestinală.
Instrucțiuni de utilizare : cîte 25 picături, de 3 ori pe zi, ca atare sau diluate cu apă, suc sau lapte, de preferință, înainte de masă sau în caz de necesitate.   Indicații
  • Colici dureroase la nou-născuți
  • Flatulență de orice etiologie la copii
  • Spasme / crampe ale tractului gastro-intestinal la nou -născuți (inclusiv asociate cu trecerea la hrănirea artificială)
  • Aerofogie
  • Tulburari neurovegetative
Se recomandă  și mamelor  care alăptează  când sunt prezente simptomele de balonare și flatulență.
Citește mai mult

ALOE VERA PLUS

ALOE VERA PLUS Supliment alimentar Volum net: 1000 ml Supliment alimentar pe bază de gel pur din frunze de Aloe/ Aloe vera. Aloe – susține sănătatea gastrointestinală și digestia; susține peristaltismul și sănătatea intestinelor. Contribuie la menținerea valorilor normale ale glicemiei, ca parte a unui stil de viață sănătos. Susține imunitatea. Are efecte benefice în stări de oboseală, susține metabolismul. Are efect benefic asupra organelor genitale feminine și asupra ciclului menstrual. Susține sănătatea pielii. Ingrediente: gel pur 100% din frunze de Aloe/ Aloe vera, acidifiant: acid citric; conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.
 
 INGREDIENTE
 
 doză zilnică (50 ml)
 
 gel pur 100% din frunze de Aloe/ Aloe vera
  50 g
    *VNR – Valori Nutriționale de Referință, cf. Regulament 1169/2011 ** VNR nu a fost stabilită Mod de utilizare: câte 25 ml de 2 ori pe zi, consumați ca atare sau diluați în puțină apă sau suc din fructe. A se agita flaconul, înainte de utilizare. După deschidere, flaconul se va păstra în frigider și se va consuma în maxim 2 luni. A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (luna, an). Lot: vezi ambalaj. Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SC SPECCHIASOL ROMÂNIA SRL, jud. Iași, Loc. Iași, Str. Amurgului nr. 8, Bl. 258, Sc. A Produs notificat de SNPMAPS 12916/ 2018 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, tel.: 026/ 854 72 30  
Citește mai mult

ANSIOLEV INSTANT Supliment alimentar, cu îndulcitor natural

ANSIOLEV INSTANT Supliment alimentar, cu îndulcitor natural Volum net: 20 ml Supliment alimentar cu extracte din frunze și flori de Păducel, Tei, Floarea-pasiunii și flori de Portocal. Păducel – susține circulația, calmul și relaxarea; util în nevroze, insomnii și oboseală prin conținutul în vitamina C și complexul de vitamine B. Tei – ameliorează migrenele, susține relaxarea, ajută la menținerea unui somn sănătos; efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale; susține sănătatea digestiei; previne deteriorarea celulară. Floarea-pasiunii - contribuie la inducerea calmului și a somnului, reglând funcționarea sistemului nervos; efect antioxidant favorizând circulația sangvină. Ingrediente: apă, extract fluid din flori și frunze de Păducel (Crataegus curvisepala Lindm.), extract fluid din flori și bractee de Tei (Tilia plathyphyllosScop.), extract fluid din părți aeriene înflorite de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnataL.), extract hidroalcoolic (apă, alcool,  raport D/E 1:10 din flori) de Portocal (Citrus aurantium var. Dulcis Hayne), acidifiant: acid citric; aromă, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; agent de îngroșare: gumă tragacanth; îndulcitor: steviolglicozide (din frunze de Stevia/Stevia rebaudiana Bertoni)
INGREDIENTE Doza zilnică 30 picături/ 1,3 ml
extract fluid din flori și frunze de Păducel 65 mg
extract fluid din flori și bractee de Tei 65 mg
extract fluid din părți aeriene înflorite de Floarea-pasiunii 65 mg
extract hidroalcoolic din flori de Portocal 65 mg
Mod de utilizare: adulti - câte15 picături de 1-2ori pe zi; copii peste 7 ani - 5 picături de 1-2 ori pe zi; copii peste 3 ani - 3 picături de 1-2 ori pe zi. A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibratăși un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Produsul nu se recomandă gravidelor și în perioada de alaptare. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (luna, an). Lot: vezi ambalaj. Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SC SPECCHIASOL ROMÂNIA SRL, jud. Iași, Loc. Iași, Str. Amurgului nr. 8 Produs notificat de SNPMAPS 13766/ 2020 Distribuitor: S.C. ROPHARMA LOGISTIC S.A., Str. Dimitrie Pompei nr 9-9A, Bucuresti, România, tel/: 0212 046 575  
Citește mai mult

ANSIOLEV, comprimate

ANSIOLEV, comprimate Supliment alimentar Greutate netă: 26,6 g 45 comprimate Supliment alimentar ce conține magneziu, extracte din frunze și flori de Păducel și din semințe de Griffonia, L-teanină, taurină și vitamina B6. Magneziu – contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular, la menținerea sănătății psihice. Griffonia – contribuie la îmbunătățirea activității creierului. Vitamina B6 – contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie la reducerea oboselii și extenuării, contribuie la reglarea activității hormonale. Ingrediente: glicerofosfat de magneziu, carbonat de magneziu, extract uscat din frunze și flori de Păducel (Crataegus oxyacantha auct. et/aut Crataegus monogyna Jacq.) conținând 1,5 % vitexină 2-o-ramozid și hiperosid; agenți antiaglomeranți: mono și digliceride ale acizilor grași, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; L-Teanină; Taurină; agenți de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, talc, polietilenglicol; extract uscat din semințe de Griffonia (Griffonia simplicifolia (DC) Baill.), conținând 95% 5-hidroxitriptofan (5-http); coloranți: dioxid de titan, indigotină; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).
INGREDIENTE doză zilnică (mg/ 4 comprimate) %VNR*
Magneziu 200 mg 53,3
Extract uscat din frunze și flori de Păducel Vitexină 2-o-ramozid și hiperosid 400 mg 6 mg **
L-teanină 200 mg **
Taurină 200 mg **
Extract uscat de Griffonia ·         5-HTP 105 mg 100 mg **
Vitamina B6 3 mg 214,3
*VNR - Valori Nutriționale de Referință, cf. Regulament 1169/2011 ** VNR nu a fost stabilită Mod de utilizare: câte 2-4 comprimate zilnic, 1-2 comprimate dimineața și 1-2 comprimate seara, cu puțină apă. A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Consumul excesiv poate avea efect laxativ. A nu se consuma de către persoanele alergice la produse apicole (propolis). A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (luna, an). Lot: vezi ambalaj. Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SC SPECCHIASOL ROMÂNIA SRL, jud. Iași, Loc. Iași, Str. Amurgului nr. 8 Produs notificat de SNPMAPS AA12277/ 2019 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, tel.: 026/ 854 72 30  
Citește mai mult

CAFEA-VERDE

CAFEA-VERDE Supliment alimentar Greutate netă: 22,5 g 60 capsule vegetale  Supliment alimentar ce conține extract din boabe de Cafea-verde (din cultură organică), bogat în antioxidanți, printre care și acidul clorogenic care ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. Ajută la reducerea depozitelor de grasime din organism, stimulează arderea acizilor grași. De asemenea favorizeză reducerea sintezei, menținerii și depozitării trigiceridelor și a colesterolului. Ingrediente: extract apos uscat (maltodextrină) din boabe neprăjite de Cafea-verde*/ Coffea canephora sin. robusta, cu 45 %  acizi clorogenici și 2 % cafeină; agenți de încărcare (fosfat dibazic de calciu, celuloză microcristalină); capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză); agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali, dioxid de siliciu); colorant (dioxid de titan). * din cultură organică
INGREDIENTE mg/ 2 capsule %VNR*
extract apos uscat (maltodextrină) din boabe neprăjite de Cafea-verde* ·         acizi clorogenici ·         cafeină   350 157,5 7 **
*VNR - Valori Nutriționale de Referință, cf. Regulament 1169/2011 ** VNR nu a fost stabilită  Mod de utilizare: câte 2 capsule zilnic, cu puțină apă. A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se consuma de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Conține cafeină.  A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (luna, an). Lot: vezi ambalaj. Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SC SPECCHIASOL ROMÂNIA SRL, jud. Iași, Loc. Iași, Str. Amurgului nr. 8, Bl. 258, Sc. A Produs notificat de SNPMAPS 13063/2019 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, tel.: 026/ 854 72 30  
Citește mai mult

Cotidierbe

COTIDIERBE COMPRIMATE Supliment alimentar  Greutate netă: 18 g  45 comprimate  Rubarba, Crușin, Cascara Sagrada, Senna -  susține tranzitul intestinal normal și susține funcționarea normală a intestinelor Aloe – stimulează metabolismul/ efect benefic în oboseală Crușin, Cascara Sagrada, Senna – stimulează peristaltismul Nalba-de-pădure, Senna, Scorțișoara – stimulează digestia/ contribuie la confortul digestiv Senna – contribuie la menținerea funcțiilor fiziologice de purificare ale organismului Scorțișoara – reglează apetitul/ contribuie la menținerea valorilor normale ale zahărului din sânge/ utilă în controlul greutății corporale Ingrediente: agenți de încărcare: celuloză microcristalină, fosfat dicalcic dihidrat; extract etanolic (maltodextrină, dioxid de siliciu) din fructe de Senna/Cassia acutifolia, cu 6% senozide B; extract hidroetanolic 5:1 din rădăcini de Rubarba (Rheum officinale), cu 5% reina; extract apos (maltodextrină) din suc de Aloe/Aloe vera, cu 19-21% aloină; extract etanolic (maltodextrină) din scoarță de Crușin/Rhamnus frangula, cu 20% glucofranguline; agenți antiaglomeranți: dibehenat de gliceril, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; pulbere din frunze de Nalbă-de-pădure (Malva sylvestris); amidon din porumb; extract etanolic (maltodextrină) din scoarță de Cascara Sagrada/Rhamnus purshiana, cu 11% cascarozide; pulbere din frunze de Senna (Cassia angustifolia), cu 2% senozide A; pulbere din muguri florali de Cuișoare (Eugenia caryophyllata); pulbere de Scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum).
INGREDIENTE Cantitate 2 comprimate
Extract de Senna din care senozide B 120 mg 7,2 mg
Extract de Rubarba din care reina 110 mg 5,5 mg
Extract de Aloe din care aloina 70 mg 13,3 mg
Extract de Crușin din care glucofranguline 60 mg 12 mg
Pulbere de Nalbă-de-pădure 56 mg
Extract de Cascara Sagrada din care cascarozide 15,5 mg 1,7 mg
Pulbere de Senna din care senozide A 12 mg 0,3 mg
Pulbere de Cuișoare 4 mg
Pulbere de Scorțișoară 4 mg
Mod de utilizare: Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 comprimate seara, înainte de culcare, cu o cantitate mică de apă. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Datorită crușinului, urina se poate colora in roșu-portocaliu. Datorită senozidelor nu se recomandă utilizarea pe termen lung, pentru a impiedica apariția fenomenului de toleranță. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (lună, an). Lot: vezi ambalaj. Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SC SPECCHIASOL ROMANIA SRL, jud. Iași, Loc. Iași, Str. Amurgului nr. 8 Produs notificat de SNPMAPS 11043/2017 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, tel.: 026/ 854 72 30    
Citește mai mult

COTIDIERBE FLOR comprimate

COTIDIERBE FLOR comprimate Supliment alimentar Supliment alimentar cu îndulcitor natural din stevie. Crușinul susține peristaltismul intestinal. Aloea susține imunitatea și stimulează metabolismul. Feniculul este util în balonare și crampe, stimulează apetitul, digestia și defecația; susține sănătatea tractului intestinal. Lemnul-dulce susține echilibrul și confortul digestiv, contribuie la funcționarea normală a mucoasei gastrice și a intestinului subțire. Nalba-de-pădure susține digestia și sănătatea gastrointestinală. Senna contribuie la confortul digestiv și susține tranzitul intestinal; este utilă în menținerea funcției fiziologice de purificare. Rubarba susține tranzitul intestinal și confortul intestinal. Menta este utilă în indigestie, balonare și crampe, susține funcționarea normală a tractului intestinal. Probioticele reglează tranzitul intestinal. Ingrediente: agenți de încărcare: celuloză, fosfat de calciu dihidrat; extract apos din frunze de Aloe/Aloe barbadensis Mill., amestec de pulberi din scoarță de Crușin/Rhamnus frangula L., suc din frunze de Aloe/Aloe ferox Mill., stabilizatori: mono și digliceride ale acizilor grași, amestec de pulberi din fructe de Fenicul/Foeniculum vulgare Mill., amestec de pulberi din rădăcini de Lemn-dulce/ Glycyrrhiza glabra L., amestec de pulberi din frunze de Nalbă-de-pădure/Malva sylvestris L., amestec de pulberi din frunze de Senna/Cassia angustifolia (M) Vahl., amestec de pulberi din rădăcini/ rizomi de Rubarba/Rheum officinale Baill. /Rheum palmatum L., agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; amestec de pulberi din frunze de Mentă/Mentha x piperita L., îndulcitor: steviol glicozide (din frunze de Stevia rebaudiana Bertoni); fermenți lactici liofilizați* (Lactobacillus acidophilus HA-122). * Poate conține urme de lapte și soia.
  Ingrediente: Doza zilnică 2 comprimate
extract din suc de Aloe 116 mg
amestec de pulberi din scoarță de Crușin 83,4 mg
amestec de pulberi din suc de Aloe 69,5 mg
amestec de pulberi din fructe de Fenicul 27,8 mg
amestec de pulberi din rădăcini de Lemn-dulce 25 mg
amestec de pulberi din frunze de Nalbă-de-pădure 25 mg
amestec de pulberi din frunze de Senna 19,5 mg
amestec de pulberi din rădăcini de Rubarba 16,7 mg
amestec de pulberi din frunze de Mentă 11,1 mg
Lactobacillus acidophilus liofilizate HA-122 0,2 mld
Mod de utilizare: 1-2 comprimate seara, înainte de culcare, cu puțină apă. A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se consuma de către persoanele sub 12 ani. Se va consulta medicul în caz de sarcină și alăptare. Nu se utilizează perioade prelungite fără a consulta medicul. A se consuma, de preferință, înainte de: Nr lot – vezi cutia 30 comprimate Greutate netă: 12 g. Producător: Specchiasol SRL Via Bruno Rizzi n. 1/3 37012 Bussolengo (VR) Italia Deținător notificare: SPECCHIASOL ROMANIA S.R.L., jud. Iasi, Loc. Iasi, Str. Amurgului, Nr. 8, Bl. 258, Sc. A, Et. 6, Ap. 21 Produs notificat SNPMAPS AA12009/2018 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, Tel.: 026/ 854 72 30          
Citește mai mult

Cotidierbe soft

COTIDIERBE SOFT Supliment alimentar cu lactuloză, plante şi îndulcitor. LABEL BOX  Volum net: 20 ml  Nalbă-de-pădure, Fenicul, Tamarind - contribuie la confortul digestiv/ sprijină apetitul, digestia și eliminarea. Sprijină sănătatea tractului digestiv. Susține tranzitul intestinal normal și susține funcționarea normală a intestinelor. Datorită formulei sale echilibrate şi a mirosului său plăcut, Cotidierbe Soft este ideal pentru persoanele cu intestin delicat sau sensibil. Ingrediente: Ingrediente: sirop de lactuloză (derivat din lapte, apă); suc concentrat din fructe de Prun (Prunus domestica); apă, stabilizator: sorbitol; suc de Frasin (Fraxinus ornus); conservant: benzoat de sodiu; aromă de zmeură (polietilenglicol, triacetin); extract apos 5:1 (maltodextrină) din frunze și flori de Nalbă-de-pădure (Malva sylvestris); extract apos 4:1 (30% maltodextrină din porumb) din fructe de Tamarind (Tamarindus indica); extract apos 4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare). Informații nutriționale:
Ingrediente        20 ml
Lactuloză 10 g
suc de Prune (Prunus domestica) 1,6 g
Suc de Frasin (Fraxinus ornus) 150 mg
Extract din Nalbă-de-padure (Malva sylvestris) 15 mg
Extract din Tamarind (Tamarindus indica) 13 mg
Extract din Fenicul (Foeniculum vulgare) 10 mg
  Recomandări: în toate cazurile de constipație   Mod de utilizare: se recomandă utilizarea după cină sau dimineaţa, pe stomacul gol, cu multă apă. Copii: 6 luni – 3 ani: 5-10 ml Copii: 3- 6 ani: 10-15 ml Adulţi, Femei însărcinate sau care alăptează, copii peste 6 ani: 3 linguriţe rase (20 ml)   Avertizări: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Consumul excesiv poate avea efect laxativ! Nu conține Gluten   A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (luna, an).   Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SPECCHIASOL ROMANIA S.R.L., jud. Iasi, Loc. Iasi, Str. Amurgului nr. 8 Notificare SNPMAPS nr. AA8124/2014 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, tel.: 026/ 854 72 30        
Citește mai mult

COTIFIBRA

COTIFIBRA Supliment alimentar Volum net: 720 ml (12 plicuri x 60 ml)  Supliment alimentar din fibră vegetală lichidă cu suc concentrat din Kiwi. Datorită efectului său bifidogen, Cotifibra cu un conținut ridicat de fructo-oligozaharide/ FOS contribuie la bunăstarea microflorei intestinale. Fibrele vegetale pot încuraja normalizarea tranzitului intestinal. Ingrediente: apă; maltodextrină, fibră vegetală / FOS/ fructo-oligozaharide cu catenă scurtă; suc concentrat din fructe de Kiwi/ Actinidia chinensis; stabilizator (sorbitol); conservanți (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu); acidifiant (acid citric); aromă naturală de kiwi.
INGREDIENTE 60 ml
Fibre lichide 7,0 g
Suc concentrat din fructe de Kiwi/ Actinidia chinensis   1,7 g
Mod de utilizare: 1 plic zilnic, de preferat dimineața, pentru cicluri de cel puțin 12 zile. Produsul se poate dizolva în suc din fructe sau iaurt. Forma lichidă și gustul delicios de kiwi îl fac plăcut și ușor de luat. A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lasa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se consuma de către persoanele alergice la kiwi. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi ambalaj (luna, an). Producător: Specchiasol SRL – Via Bruno Rizzi n. 1/3 – 37012, Bussolengo (VR), Italia Deținător notificare: SC SPECCHIASOL ROMÂNIA SRL, jud. Iași, Loc. Iași, Str. Amurgului nr. 8 Produs notificat de SNPMAPS 12182/ 2018 Distribuitor: SC ROPHARMA LOGISTIC SA Str. Iuliu Maniu, 55, et.2, Brașov, România, tel.: 026/ 854 72 30
Citește mai mult