TRADITIE SIINOVATIE

Istoria întreprinderii Specchiasol începe în 1973, când Giuseppe Maria Ricchiuto, anticipând mult timpurile,  intuiește puterea medicinii naturiste și începe o activitate individuală de comercializare angro  a produselor fitoterapeutice. Astăzi Specchiasol are 130 de angajați și distribuie produsele sale  în aproape toată lumea. Este recunoscută la nivel internațional ca punct de referință în domeniul bunăstării naturale: în patruzeci de ani de activitate a contribuit în mod decisiv la răspândirea și afirmarea fitoterapiei și a medicinii naturiste.

Pe parcursul acestor 44 ani, Specchiasol a lucrat în fiecare zi la căutarea de noi obiective și noi orizonturi, fiind protagonista priorităților importante. Specchiasol a fost, de fapt, prima întreprindere, care a adus  propolisul în Italia, formulând un brevet exclusiv pentru extragerea cerii și purificării: EPID (extract de propolis dispersabil în apă, decerat). De asemenea, compania a fost pionierul plantei de Stevia Rebaudiana Bertoni (Iarbă dulce), 100% îndulcitor natural.

poza-fata
 • null

  NATURA

  Inima productivă a Grupului Specchiasol este Întreprinderea Agricolă “Sandemetrio”, cu cele 150 de hectare de teren, folosit în întregime pentru cultivarea biologică a mai mult de 50 de specii de plante medicinale și aromatice.

 • null

  STIINTA

  Specchiasol dispune de laboratoare pentru Cercetare și Dezvoltare și Control al calității. Laboratorul de Cercetare și Dezvoltare este locul în care noile idei iau formă și sunt transformate în produse finite.

 • null

  SANATATE

  Pentru că noi credem în forța naturii și în beneficiile pe care aceasta ni le poate oferi, astăzi vă  putem oferi o gamă de remedii naturale pentru sănătate .